Een afsluitende gemeentedag voor jong en oud

Met de zomerconferenties in het vooruitzicht hadden we op zondag 9 juli onze laatste gemeentedag. Het zou een extra feestelijke dag worden om het seizoen mee af te sluiten. Jong en oud zat in de zaal en we verheugden ons op een opbouwende ochtend samen. 

Er werd na het bidden gestart met een kort videofragment van Kjetil Evensen, de voorganger uit BCC Hamar (Noorwegen). Hij had het op zijn hart om de jeugd en ouderen extra te bemoedigen en te versterken in hun geloof. “Als we voor ogen hebben dat wij leven voor de eeuwigheid, om daar samen te zijn met Jezus en alle heiligen, als we daar ons leven en onze energie voor geven, dan wordt alles zo licht en duidelijk”. 

Een middag vol verrassingen

Na de samenkomst stond er buiten een rijkelijke lunch klaar. Het was zo divers, dat het bijna moeilijk was om een keuze te maken. Omdat het een uitzonderlijk warme dag was, waren er activiteiten met water voor de kinderen. Die vermaakten zich daarom ook prima. Ook de jonge jeugd die het erg warm hadden, hadden leuke spontane ideeën met water. Dit gaf veel plezier. 

Om een uur of drie verzamelde iedereen zich op het voetbalveld, waar een wedstrijd tussen 35- en 35+ werd gespeeld. We kijken terug op een heel opbouwende en fijne dag voor jong en oud. 

Kinderen, jeugd en ouderen genieten buiten en spreken elkaar.

De lunch is perfect voorbereid.