Zomerconferentie op Brunstad

Met grote dankbaarheid kijken we terug op een inhoudsrijke, opbouwende zomerperiode, waarin we met bijna 9.000 geloofsgenoten uit alle werelddelen samenzijn tijdens de zomerconferentie begin augustus. Het is een periode waarin het persoonlijke geloof en de gemeenschapsbanden zijn versterkt.

Elke zomer organiseert Brunstad Christian Church twee conferenties, en dit jaar zijn de Nederlandse gemeenten uitgenodigd voor de tweede conferentie. Het is een hoogtijperiode in het gemeenteprogramma, een onvergetelijke ervaring voor deelnemers in alle leeftijdsgroepen.  

Lees meer over de zomerconferentie op de site van BCC Nederland.

“Gods Woord wordt nergens op deze aarde zo helder, krachtig en scherp verkondigd als op Brunstad. God openbaart zich hier op een heel speciale manier. Dat merk je als er gesproken wordt tijdens de samenkomsten, als teksten worden gelezen, liederen worden gezongen en in de gesprekken met elkaar. Het is voor mij geen luxe, maar pure noodzaak om naar Brunstad te gaan, zodat ik mijn leven kan toetsen aan Gods woord dat gesproken wordt door profeten uit onze tijd zoals broeder Kåre Smith. God kan grote dingen in mijn leven doen als ik dat niet alleen geloof, maar hier ook heel bewust mee aan het werk ga. Eenvoudig en direct de waarheid erkennen als ik te zien krijg waar ik kan veranderen; dat is de weg die ik wil gaan achter Jezus aan. Zo word ik vrij en word ik door en door gelukkig.

– Jotan

“Wat ben ik blij dat wij deze zomer weer naar Brunstad konden gaan met ons gezin. We hebben een hele rijke mooie tijd gehad, met heel veel plezier en opbouw. Tijdens de samenkomsten ben ik enorm opgebouwd en bemoedigd. De conferenties ervaar ik voor mij en mijn gezin als van levensbelang. Ik ben onder de indruk van de goedheid en de inzet die er is van heel veel personen voor onze kinderen. Voor mij was het ook heel fijn om zoveel vrienden te zien en mee te maken. En ik heb meer zin gekregen om de waarheid over mijn leven lief te hebben en te erkennen; ik kan geduldig worden en hoef niet met mijn ongeduld en onrust te blijven zitten.”

– Hanneke